Screening Schedule



The SAMA International Film Festival in Sweden

 


         

 Screening schedule 2017


Saturday sept. 9th.


13:00 Start the Program

13:05 Pennklubben, about the Festival, 5 min

13:10 Nacka kommun, 5 min

13:15 Swedish Committee for Afghanistan, 5 min


Film Screening

Part 1

13:20 Festival Official Trailer

13:22 In Parentheses – Director : Ghafar Azad, Fiction Short Film- Afghanistan 2017. 18 min

13:40 Other World – Director : Sandro Japaridze, Fiction Short Film- Germany, Georgia. 12 min

13:52 Pollution – Director : Mortaza Faqirzada, Short Film- Afghanistan. 1 min

13:53 The Bird – Director : Moahmmod Hirmand – Fiction Short Film – Afghanistan. 13 min

14:06 The Photograph – Director : Fazila Amiri – Fiction Film – Canada, Afghanistan. 12 min

14:18 Unruhe – Director : Mahmoud Mousavi, Fiction Film – Austria, Afghanistan 2017. 8 min

14:25 BREAK 20 min


Part 2

14:45 The Shade– Director: Parham Kaviani – Feature Film – Iran 2017. 84 min

16:10 BREAK 20 min


Part 3

16:30 The Land of Ligth, Bamyan – Director: Rafi Behroozian- Doc Film, Afghanistan. 31 min

17:01  No Women – Director : Yama Rauf, Short Film- Afghanistan. 3 min

17:04 The Second Sex - Director : Shukrullah Esmat – Short Film, Afghanistan 2017. 5 min

17:10 BREACK 20 min


Part 4

17:30 Daughter of Sayhun- Director: Daler Imomali, Doc Film, Tajikistan 2016. 31 min

18:01 The Forbidden Story– Director : Rahman Alemi, Doc Film, Afghanistan 2017. 44 min

18:45 BREAK 15 min


Part 5

19:00 Parlika – Director : Sahraa Karimi – Doc Film – Afghanistan, Slovakia. 2016. 60 min

20:00 Discussion with Sahraa Karimi, 30 min

20:30 BREAK 30 min

21:00 MUSIC  Shekib Mosadeq

22:00 End


              Address: Deiselverkstaden, Marcusplatsen 17, Siclka, Nacka, Stockholm

                                                       www.afghaniffs.com






Screening schedule 2017


Sunday sept. 10th.


Part1

13:00 Festival Official Trailer

13:03 The Lock Bird – Director : Sadam Wahidi, Fiction Short Film- Afghanistan 2017. 25 min

13:28 14, O,clok – Director : Hassan Moosavi, Fiction Short Film- Afghanistan 2017. 8 min

13:36 The Silence Line – Director : Homayoun Paiez – Short  Film – Afghanistan 2017. 34 min

14:10 The Bowl – Director: Muhiddin Muzaffar, Fiction Short Film, Tajikistan 2016. 28 min

14:40 BREAK 20 min


Part 2

15:00  A Joureny Into Zero Spce– Director : Dawood Hilmandi, Doc Film, Afghanistan. 64 min

16:05  Discussion with Dawood Hilmandi, 30 min

16:35  BREAK 15 min


Part 3

16:50 Overruled– Directors : Farnaz and Mohammadreza Jurabchian, Doc Film, Iran 2016. 53 min

17:45  BREAK 15 min


Part 4

18:00  Parting – Director : Navid Mahmoudi – Feature Film, Afghanistan, Iran. 2016. 78 min

19:20  Discussion with Navid Mahmoudi, 30 min

19:50  BREAK 20 min


20:10  Festival films analyze, 20 min

20:30  About the Jury team, 5 min

20:35  Awards. 25 min

21:00  BREAK 20 min


21:20  MUSIC, Dawood Sharkhosh

22:00  End


              Address: Deiselverkstaden, Marcusplatsen 17, Siclka, Nacka, Stockholm

                                                         www.afghaniffs.com